Volg onze opleiding en ontvang korting!

KMO-portefeuille – Verdien tot 40% terug op je opleiding!

kmo-portefeuille - EPAS erkend dienstverlenerMaak gebruik van de kmo-portefeuille en verdien terug op je opleiding!

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waarmee u een groot deel van het inschrijvingsgeld kan recupereren. EPAS is als opleidingsinstelling een erkende dienstverlener.

 

Actief in de voedingssector? Geniet van IPV-korting!

IPV (Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid, onderdeel van Alimento) is het opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie. Het wil via vorming en begeleiding de groei van de voedingsindustrie ondersteunen.

Logo AlimentoDe deelnemers dienen zich rechtstreeks in te schrijven bij EPAS voor een opleiding. EPAS brengt vervolgens IPV op de hoogte van de inschrijving. IPV bezorgt de deelnemer op zijn beurt de verdere nodige documenten om de korting te ontvangen.

Met de financiële tussenkomst van IPV kan een bedrijf de kosten van een erkende externe opleider volledig of gedeeltelijk dekken. De hoogte van de tussenkomst is afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de gekozen opleidingsformule (open of op maat), de sectorspecificiteit van de opleiding en het bereik van de risicogroepen. Voor meer specifieke informatie van IPV zelf kan u hier terecht.

 

Schrijf je nu in voor een opleiding bij EPAS