Opleidingen op maat van uw bedrijf

Naast ons uitgebreid aanbod van open opleidingen die voor iedereen toegankelijk zijn, biedt EPAS ook de mogelijkheid om specifieke opleidingen ter plaatse te organiseren. Deze opleidingen zijn 100% maatwerk, aangepast aan de wensen van onze klanten.

VeBes Training Group 2 - kopie

Samen met de klant wordt vastgelegd welke de specifieke opleidingsbehoeften zijn. EPAS kan zelfs in opdracht van de klant een evaluatie maken van deze behoeften in een TNA (Training Need Analysis). Hiervoor wordt bij de klant nagegaan welke de reeds bestaande vaardigheden zijn van de betrokken personen en waar bijkomende competentie noodzakelijk is. Op basis hiervan wordt een optimaal trainingsschema ontworpen.

 

 

 

Bedrijfsspecifieke opleidingen hebben een aantal bijkomende mogelijkheden:

• Er kan op maat opgeleid worden in functie van het doelpubliek. Dit kunnen operatoren, laboranten, procestechnologen of decision makers zijn.

• Er kan specifiek opgeleid worden in functie van het proces of bepaalde technieken. De opleiding kan hiervoor volledig op maat samengesteld worden.

• On-job training is mogelijk. Dit biedt ook de mogelijkheid om rekening te houden met de werktijden van de operatoren (shifts).

De opleidingen kunnen in het Nederlands, Engels of Frans gegeven worden.

 

kmo-portefeuille EPAS
Maak tevens gebruik van de KMO-portefeuille of IPV-korting!

 

Voor meer informatie omtrent een opleiding op maat van uw bedrijf, aarzel niet om ons te contacteren!
+32 (0)9 381 51 30
admin@epasconsultancy.com