Capaciteitsproblemen

auditdoorepas audit-van-de-productie

Audit door EPAS

Een goede waterhuishouding is de beste manier om capaciteit te sparen. Saneren aan de bron is dus essentieel, voor de uitbreiding van de zuiveringscapaciteit. EPAS zal de capaciteit van uw bestaande waterzuivering analyseren. Daarnaast zallabo-onderzoek ons in staat stellen om na te gaan of veranderingen in de productie ervoor zorgen dat de milieunormen nog kunnen worden gehaald. Indien een uitbreiding van de waterzuiveringsinstallatie nodig is, biedt EPAS onafhankelijk advies en coördineert EPAS de bouw ervan.

Audit van de productie

EPAS onderzoekt de bestaande productie faciliteiten, aangezien voorkomen beter is dan genezen. Een goed onderhoud, efficiënt gebruik van water en ruwe materialen en up-to-date schoonmaak activiteiten zorgen voor minder vervuiling en hogere besparingen. Voorkomen is de sleutel tot een optimale afvalwaterbehandeling.

EPAS adviseert en coördineert de bouw van een nieuwe WZI

Waarom EPAS geen WZI bouwt

De constructie van een WZI staat niet op onze agenda. EPAS staat voor onafhankelijk advies, dat niet beïnvloed wordt door commerciële interesses in de verkoop van een specifieke technologie, installatie of systeem. Door deze taak te schrappen van onze diensten, kunnen wij u de allerbeste service bieden.

Maar we coördineren wel het hele proces

Als een nieuwe WZI bij u op de agenda staat, kan EPAS u assisteren. We geven advies over het juiste concept en coördineren de bouw van de installatie. EPAS evalueert de verschillende offertes van constructeurs en ingenieurs bureaus om zeker te zijn dat de installatie voldoet aan de vereisten en de correcte prijs draagt.