NIEUW in het opleidingsaanbod: Opfrissingscursus – Afvalwaterzuivering in de praktijk (17 november 2017)

Wenst u in één dag uw kennis op te frissen en bij te schaven op gebied van waterzuivering?

EPAS biedt nu een crash course algemene waterzuivering aan. Tijdens deze dag doorlopen we chronologisch het waterzuiveringsstation, van bepaalde specifieke zuiveringstechnieken (primaire behandeling, secondaire behandeling en tertiaire zuiveringstechnieken),  tot waterhergebruik. Voor elk onderdeel wordt beroep gedaan op een expert ter zake en wordt dieper ingegaan op de voornaamste procesparameters. Op het einde van elk onderdeel worden concrete voorbeelden uitgewerkt en voorzien we enkele beknopte oefeningen en Q&A-sessies.

Meer info en inschrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *